Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 24 Maj 2023

Samo u BiH: Kemal upisao fakultet prije nego što je osnovan

  • Objavljeno u Brcko

Iako smo ranije tekstovima pisali o sumnjivim radnjama unutar “JP Komunalno Brčko” kao i nezakonitim radnjama Upravnog odbora JKP Brčko gdje su čak zbog toga Policija i Tužilaštvo Brčko distrikta BiH naredbom o dostavljanju Konkursne papirologije krenuli u istragu ovog slučaja.

U međuvremenu smo saznali nevjerovatne detalje kada je u pitanju trenutni a vjerovatno i odlazeći direktor JKP Brčko Gospodin Kemal Atić.

Više...

Sjednica VSTV-a: Šira rasprava o pitanju nacionalnog sastava

  • Objavljeno u BiH

U prostorijama Županijskog suda u Mostaru održava se dvodnevna sjednica Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH (VSTV) na kojoj je širu raspravu polučila točka dnevnog reda koja se bavi pitanjem nacionalnog sastava VSTV-a koji je zakonski definiran, a prema kojemu članstvo čini šest Bošnjaka, pet Srba, tri Hrvata i jedan iz reda ostalih.

Više...

Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci 'Sarajevo Open 2023' od 26. do 28. maja

Utakmicama njemačkog prvaka, ekipe Bayer Leverkusena i „Hrabri“ iz Hrvatske, te Fantoma i Ilidže biće otvoren 22. po redu Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Sarajevo Open 2023“.

Za najboljeg igrača Kupa šampiona, Safeta Alibašića prvo mjesto na ovom turniru je imperativ.

- Sve osim prvog mjesta bi nas učinilo nezadovoljnim. Večeras nas očekuje utakmica protiv gradskog rivala Spida, a pobjedom bi odbranili titulu prvaka BiH. Svi želimo da nakon titule evropskog prvaka, osvojimo i ove dvije titule - rekao je Alibašić.

Više...

Dani dijaspore.Koncert Zdravka Čolića

Načelnik općine Travnik Kenan Dautović i pjevač Zdravko Čolić najavili su danas na travničkoj tvrđavi veliki koncert koji će biti organiziran 5. septembra na stadionu Pirota.

Koncert je organiziran u sklopu Dana dijaspore čiji je cilj, kazao je travnički načelnik, povezivanje s ljudima koji su otišli s ovih područja.

Više...

Vlada okončala 3. redovnu i vanrednu sjednicu

. Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine na 3. redovnoj sjednici usvojila je Prijedlog odluke o dodjeli sredstava donacija Odjeljenja za privredni razvoj, sport i kulturu kao i Smjernice za izradu nacrta odluke o načinu raspodjele sredstava za dodjelu donacija mjesnim zajednicama na području Distrikta

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com