Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Denis Zvizdić: Očekujem da SDA preuzme lidersku poziciju u Brčkom (FOTO) Istaknuto

sdaa 2Potpredsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) BiH i zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić danas je boravio u Brčkom gdje se sastao s čelnim ljudima SDA Brčko.

 

 

U razgovoru rekao je da nakon izbora očekuje da SDA Brčko preuzme lidersku poziciju u distriktu i da predstavnik SDA bude gradonačelnik koji će realizirati sve one projekte koji su značajni za sve građane distrikta.

 

 

“Očekivanja u ovom periodu koja slijede su velika i mislim da su realna, utemeljena i mogu biti optimistična na bazi svih dosadašnjih rezultata aktivnosti koje je imala SDA Brčko. SDA može voditi i realizirati projekte koji su korisni za sve građane distrikta, projekte koji će predstavljati pravi iskaz zajedničkog suživota, multikulturalnih vrijednosti. U Brčkom može napraviti prostor ugodnog življenja i unosnog poslovanja. Pored gradonačelnika, očekujemo da SDA bude najviše zastupljena i u Skupštini distrikta”, rekao je Zvizdić.

 

On je izjavio da je SDA Brčko do sada pokazala da se radi o jednoj najaktivnijoj, najagilnijoj i najefikasnijoj stranci.

 

sdaa 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Posebno u zadnje četiri godine sa svojim aktivnostima, idejama i projektima pokazala je ustvari kakvu mi BiH želimo, pokazala je da Brčko Distrikt može biti jedan dobar primjer, jedna paradigma zajedničkoga života u BiH”, rekao je Zvizdić.

 

Tokom svoje posjete Zvizdić je zajedno sa predsjednikom SDA Brčko distrikta BiH Esedom Kadrićem, kandidatima za Lokalne izbore i članovima SDA položio vijenac na spomenik poginulim borcima i šehidima Armije RBiH u Brčkom.

 

sdaa 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sdaa 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sdaa 6sdaa 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sdaa 1

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com