Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

UDB ARBiH: Čestitka novoimenovanom šefu Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge Istaknuto

 

Udruženje demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1995 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine ovom prilikom čestita novoimenovanom šefu Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, gospodinu Seadu Šadiću, pri čemu izražavamo nadu da će mandat novom Šefu biti uspješan.

Ne sumnjamo da ćemo, sada kada je gospodin Šadić na ovoj poziciji, intenzivirati saradnju te da ćemo nastaviti njegovati prijateljske odnose. Kao prijatelj i saveznik branilačkoj populaciji, gospodin Šadić je bezrezervno i do sada pružao podršku i pomoć, te davao maksimalan doprinos unaprijeđenju statusa i proširenju lepeze prava demobiliziranim braniocima, a posebno smo, mi iz Udruženja demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1995 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine, zahvalni jer je uvijek imao sluha i vremena da učestvuje u svakom naporu da se demobiliziranim braniocima omogući prosperitet.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com