Menu

3ADA5CFC 6269 428B 9E24 2043DE95EE10HEINNER 702X90

Gradonačelnik i dogradonačelnik Brčko distrikta BiH uputili čestitku maturantima Istaknuto

 

Poštovani maturanti!

 

Svim maturantima srednjih škola u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine upućujemo najiskrenije čestitke povodom uspješnog završetka srednjoškolskog obrazovanja.

 

 

Onoga trenutka kad ste završili ovaj stupanj obrazovanja, dragi maturanti, praktično ste zakoračili u svijet odraslih i pred vama stoji mnoštvo izazova.

Vjerujemo da ste zajedničkim naporima s vašim profesorima, vašim roditeljima te prijateljicama i prijateljima iz školskih klupa u proteklim srednjoškolskim danima stekli dovoljno znanja i vještina da, potkovani znanjem i samopouzdanjem, samouvjereno krenete dalje u život kao odrasli ljudi.

 

 

Kao i sve generacije prije vas, dragi naši maturanti, vjerujemo da nikada nećete zaboraviti te divne školske dane, lijepe i manje lijepe trenutke učeničkog druženja.

Vama koji ćete nastaviti dalje školovanje želimo da upišete željene fakultete, a onima koji će potražiti posao želimo da do radnog mjesta na kojem će se moći u potpunosti ostvariti, dođu što prije.

 

 

Svim brčanskim maturantima želimo da svoju budućnost grade u svom gradu gdje su se rodili, gdje su se školovali i stekli prijatelje za cijeli život. Sve ono što rade i grade sadašnje generacije u Brčko distriktu BiH samo će tako imati puni smisao i značaj.

 

 

DOGRADONAČELNIK                    GRADONAČELNIK

Anto Domić                                        Esed Kadrić

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com