Menu

IMG 6772

Konačna rang-liste za dodjelu stipendija za 2023. godinu Istaknuto

Odjeljenje za obrazovanje Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine poziva studente s Konačne rang-liste da potpišu Ugovor o stipendiranju kako bi ostvarili pravo na isplatu ugovorenog iznosa.

Potpisivanje ugovora će se vršiti u periodu od 7. 8. 2023. (ponedjeljak) do 25. 8. 2023. godine (petak) u terminu od 8.00 sati do 15.00 sati u zgradi Treće osnovne škole, 3. sprat, kancelarija broj 18. 

Za potpisivanje je potrebno donijeti instrukciju banke o broju transakcijskog računa na koji će se sredstva uplatiti.

Studenti koji ne potpišu Ugovore o stipendiranju u za to određenom roku gube pravo na stipendiju u skladu s članom 23. Odluke o kriterijima i načinu dodjele donacija – stipendija redovnim studentima prvog i drugog ciklusa studija s područja Brčko distrikta BiH.

Napomena: Obavještavaju se svi studenti Vlade Brčko distrikta BiH da potvrde o upisu naredne godine studija radi nastavka isplate stipendija dostave najkasnije do 31. 10. 2023. godine.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com