Menu
A+ A A-

infobrcko v5

 

Izdavač
S.E.M.C. doo Brčko distrikt BiH

Poslovni centar Teodora
Bulevar mira 16, 
76120 Brčko distrikt BiH

 , glavni i odgovorni urednik
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

+387 62 600 400

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Marketing:

+387 61 049 222

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

clip_image001.jpg

S.E.M.C. doo Brčko distrikt BiH
76120 Bulevar mira 16
 Poslovni centar Teodora

ID:4600472940009
ŽR: 154 300 201 423 1253
w: www.semc.ba e: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 


10godina-infobrcko
Brčanski informativni portala portal InfoBrcko.com ( www.infobrcko.com) je najposjećeniji, najutjecajniji i najrelevantniji internet medij u Brčko distriktu BiH Bosni i Hercegovini, koji je ujedno i lider u internet oglašavanju.

InfoBrcko.com je najposjećeniji i najutjecajniji informativni portal u Brčko distriktu BiHBosni i Hercegovini. Nastao je krajem 2006. godine kao ideja jednog našeg brčanskog studenta, da bi danas postao jedan od vodećih medija u Brčko distriktu BiH i BiH, inovativna firma sa preko 5 zaposlenih.


Historija

Portal je nastao u 10.oktobra 2006. godine kao Brčanski Informativni Portala InfoBrcko.com – www.infobrcko.com. Od samog početka nije zamišljen kao samo brčanski portal, kako ga je prvo ime definiralo, te ostao kao takav već devetu godinu. U vrijeme kada je u Bosni i Hercegovini pristup internetu imao veoma mali broj korisnika, portala InfoBrcko.com je od samog početka bio nezaobilazna web-stranica bh. internet pionira. 

Na početku su uglavnom objavljivane vijesti iz svijeta i to zabavnog sadržaja, bez politike i crne hronike. Kroz 10 godina, InfoBrcko.com je od osnivanja konstantno rastao kako je rastao i broj internet korisnika u BiH.

 

Ne postoji novinarska redakcija, vladina institucija, strana ambasada, stranačka centrala kojoj infobrcko.com nisu jedan od prva tri izvora informisanja na internetu. Tu je naravno i ostala vjerna publika bez koje ne bi bilo ovih ranije nabrojanih.

Jer kako smo znali tada, znamo i sada da, uspjeh se ne može garantovati, ali se može garantovati odvajanje amaterskog od profesionalnog pristupa poslu.

Izuzetno smo ponosni što je portal infobrcko.com već deset godina- (p)ostale otvorena demokratska tribina na kojoj se iznose najrazličitiji stavovi.

Ono što gledate danas su isti je portala infobrcko.com , sa istim sadržajem, istom uređivačkom vizijom i politikom, ali sa novim vizuelnim identitetom i tehničkim poboljšanjima.

Ostajemo svjesni činjenica da je najveći izazov u današnjem vremenu pravilno i tačno informisati javnost, da loše interpretirane, senzacionalističke i netačne informacije ne daju doprinos građenju boljeg društva i da se svakom mediju vrate kao bumerang samouništenja. Pritiska na naš rad svakako da ima, ali ovaj portala nastavlja da živi već 10 godina :-), Iz Ljubavi prema gradu! wwww.infobrcko.com :-)

 

 

Sadržaj
InfoBrcko.com uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informisati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde. Portal svojim tekstovima ukazuje na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega afirmiše pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu. Sadržaj portala se od nastanka do danas konstantno povećavao i napredovao. InfoBrcko.com je jedan od malobrojnih portala u Bosni i Hercegovini koji ima profesionalnu redakciju po uzoru na tradicionalne medije, proizvodi vlastiti sadržaj ili ga legalno kupuje od novinskih i fotoagencija.

Danas se na InfoBrcko.com objavi oko 30 vijesti dnevno.

InfoBrcko.com je vjerovatno jedini nezavisni internet medij u Bosni i Hercegovini iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija, nevladina organizacija ili marketinška agencija, pa je sadržaj našeg portala i zbog toga najprivlačniji našim čitateljima.

 

Oglašavanje
InfoBrcko.com, osim što je najposjećeniji internet medij u Brčko distriktu BiH, zasigurno je i najuspješniji kada je u pitanju internet oglašavanje.

Dugogodišnjim ulaganjem u razvoj internet oglašavanja u BiH i konstantnom inovativnošću, veliki broj domaćih i globalnih klijenata je uvidio prednosti interneta kao novog i vjerovatno najefikasnijeg kanala za slanje poruka do svojih ciljnih skupina i izabrao upravo naš portal kao strateškog partnera u online marketingu.

InfoBrcko.com je prvi portal iz Brčko distrikta BiH ali i Bosni i Hercegovini na kojem su se oglašavale velike svjetske i domaće kompanije i brendovi.

 

InfoBrcko.com na društvenim mrežama
Sa preko 20.000 lojalnih fanova koji su velikom većinom samoincijativno "lajkali" naš page, facebook.com/infobrcko  je jedna od najpopularnijih Bh. stranica na Facebooku i omiljeno online svratište za veliki broj Facebook korisnika koji žele pratiti informacije iz BiH i svijeta.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com