Menu

City ritam (413)

Dr. Šekib Sokolović: Kardiovaskularne bolesti su vodeće bolesti u BiH

sekib Kardiovaskularne bolesti najčešći su uzrok smrtnosti u svijetu, pa tako i u Bosni i Hercegovini.

Glavni uzroci kardiovaskularnih bolesti su promjenjivi faktori koji uključuju nedostatak tjelesne vježbe, pušenje i lošu prehranu, smatra Šekib Sokolović, specijalista Interne medicine i subspecijalista kardiologije i reumatologije.

Procjenjuje se da svake godine od kardiovaskularnih bolesti umre više od 17 miliona ljudi, a koronarna bolest srca ili moždani udar glavni su uzroci smrti.

Više...

PLANET OBUĆA BRČKO– VELIKI PRAZNIČNI POPUST -30% NA SVE, OD 21.12.2022.

 

U najvećem maloprodajnom lancu obuće “Planet obuća” u Brčkom, na adresi Bulevar mira bb, Sava centar, u tijeku je VELIKI PRAZNIČNI POPUST -30% NA SVE, uključujući i modele nove kolekcije Jesen-zima 2022/2023.

Ukoliko još uvijek niste izabrali poklon za nadolazeće praznike ili želite osvježiti svoju kolekciju obuće, sada je pravi trenutak, jer u periodu od 21.12.22. u “Planet obući”, Vas očekuje praznični popust -30 % NA SVE modele atraktivnih gležnjača, čizmica, cipela, elegantnih salonki, pokućnica i ostalog asortimana i to po do sada NAJNIŽIM CIJENAMA.

Praznični shopping započnite sjajnom kupovinom u Vama najdražoj trgovini “Planet obuća” u Brčkom, na adresi Bulevar mira bb, Sava centar i uživajte u velikim prazničnim popustima od -30% na sav asortiman.

Pored neodoljivog prazničnog popusta -30% NA SVE artikle, u “Planet obući” Vas očekuju i odlični popusti do -60% na odabrane modele iz kolekcije JESEN-ZIMA.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti trgovine “Planet obuća” ili više volite kupovati iz udobnosti svog doma, sve modele, uključujući i modele nove kolekcije JESEN-ZIMA 2022/2023 možete naručiti putem NOVE REDIZAJNIRANE web stranice: www.planet-obuca.ba, kao i Olx shop-a: PlanetObuca - OLX shop - OLX.ba te ostvariti online praznični popust od -30% na sve artikle.

Popusti se u trgovinama obračunavaju na kasi, a online nakon potvrde online narudžbe.

Posjetite nas i uvjerite se u najveći izbor i najniže cijene! 

 

 

Više...

PLANET OBUĆA BRČKO – BLACK FRIDAY - POPUST -40% NA SVE, OD 24.11.22.-26.11.22.

 

U najvećem maloprodajnom lancu obuće “Planet obuća” u Brčkom, na adresi Bulevar mira bb, Sava centar, očekuje Vas Black Friday produženi weekend SA NEVJEROVATNIM POPUSTOM -40% NA SVE.

Ukoliko još uvijek niste izabrali poklon za nadolazeće praznike ili želite osvježiti svoju kolekciju obuće, sada je pravi trenutak, jer već od četvrtka 24.11.22. do subote 26.11.22. u “Planet obući” u Brčkom, Vas očekuje popust -40 % NA SVE modele atraktivnih gležnjača, čizmica, pokućnica i ostalog asortimana, uključujući i nove modele aktuelne kolekcije JESEN-ZIMA 2022/2023 i to po do sada NAJNIŽIM CIJENAMA.

I TO NIJE SVE, pored sjajnih BLACK FRIDAY popusta, u Vašoj najdražoj trgovini “Planet obuća” u Brčkom, na adresi Bulevar mira bb, Sava centar, očekuju Vas i odlični popusti do -60% na odabrane modele iz kolekcije JESEN-ZIMA.

Požurite u Vama najdražu trgovinu “Planet obuća” u Brčkom i uživajte u sjajnim popustima čak četvrtak, petak i subotu.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti trgovine “Planet obuća” ili više volite kupovati iz udobnosti svog doma, sve modele, uključujući i modele nove kolekcije JESEN-ZIMA 2022/2023 možete naručiti putem NOVE REDIZAJNIRANE web stranice: www.planet-obuca.ba, kao i Olx shop-a: PlanetObuca - OLX shop - OLX.ba te ostvariti online popust od -20% na sve artikle.

Popusti se u trgovinama obračunavaju na kasi, a online nakon potvrde online narudžbe.

Posjetite nas i uvjerite se u najveći izbor i najniže cijene! 

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com