Menu

MOK Jedinstvo i BetOle zajedno u nove pobjede! Istaknuto

BetOle nastavlja sa podrškom sportskim klubovima u BiH. Ovoga puta u pitanju je najstariji odbojkaški klub u BiH i jedan od brendova bivše Jugoslavije, Muški odbojkaški klub Jedinstvo iz Brčkog sa kojim je potpisan ugovor o sponzorstvu za sezonu 2023/24. Iz kluba ističu da je ovo veliki podstrek za nastavak prepoznatljivog višedecenijskog rada, koji traje već više od 78 godina.

“Svih prošlih godina funkcionisali smo na principu okupljanja brčanske mladosti u klubu i oko kluba. Mnoge generacije su prošle kroz klub, gradile ga i rezultat tog višedecenijskog rada je to da je naše „Jedinstvo“ poznato i prepoznatljivo na prostorima mnogo širim nego što je to BiH. „Jedinstvo“ nastavlja dalje utabanim stazama, kako sa svojim prvim timom tako i sa svim svojim omladinskim pogonima. Kontinuirani rad sa mladima našeg grada ima jednak značaj kao i samo takmičenje u Premijer ligi BiH, a osnovna intencija u radu kluba sve ove decenije je da iz naših omladinskih pogona stvaramo buduće prvotimce i od takvog rada nećemo odustati. Koristimo ovu priliku da se zahvalimo predstavnicima kompanije BetOle što su prepoznali kvalitet i značaj svega što radimo i što smo u prilici da sa ovim sponzorskim ugovorom krenemo sa našom saradnjom.

Poznavajući kvalitet našeg partnera, smatramo da ovo može biti samo prvi korak u godinama koje su pred nama. U BetOle-u vidimo ozbiljnog i pouzdanog partnera sa kojim ćemo graditi što kvalitetnije odnose koji će, siguran sam, rezultirati kako našim uspješnim sportskim rezultatima tako i uspješnoj promociji našeg partnera.”

Vizija naše kompanije je da podržavamo uspješne priče, a Jedinstvo je upravo jedna od takvih uspješnih priča. Njihova istorija i rad tokom prethodnih decenija pokazuje nam da će ovo biti više nego uspješna saradnja, kaže Miodrag Todorović, direktor kompanije BetOle.

“Naše opredjeljenje je da podržavamo razvoj uspješnih kolektiva kojima je cilj razvoj i izgradnja mladih naraštaja u prije svega dobre osobe, a onda i u vrhunske sportiste, u ovom slučaju odbojkaše. Ljudi u Jedinstvu su pokazali da i u teškim vremenima koja su, nadamo se iza njih, nisu odustajali od pravih vrijednosti i principa koje gaje još od davne 1945. godine. Nadamo se da će uz našu podršku nastaviti da još jače rade na izgradnji kluba, razvoju mladih i postizanju vrhunskih rezultata, kako u BiH, tako i u međunarodnim okvirima. Mi smo tu da ih podržimo u nastojanjima da se vrate tamo gdje im je i mjesto, a to je sami vrh BH odbojke. To nas sve zajedno obavezuje bogata historija Jedinstva i veliki broj reprezentativaca koji su ponikli upravo u ovom klubu.”

Jedinstvo će u novu sezonu ući sa dosta mladim sastavom, ali sa momcima koji su se, iako dosta mladi, već dokazali na prostoru BiH. Iz kluba u novoj sezoni očekuju da nastave istim tempom razvoja mladih odbojkaša, ali i da uz pomoć publike dođu u priliku da se bore i za najsjajnija odličja., a gledaoci će, pored odlične igre, moći da očekuju i brojna iznenađenja na mečevima Jedinstva u režiji kompanije BetOle.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com