Menu

IMG 1908

007 gif 40 black friday

Zvaničnici distrikta ništa ne poduzimaju vezano za naručene likvidacije!? Istaknuto

Na prošlosedmičnom zasjedanju Skupštine Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, zastupnik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Mehmedalija Karamujić u Skupštini Brčko distrikta Bosne i Hercegovini javno je progovorio o svojim saznanjima i naručenim likvidacijama.

Nakon njegovog obraćanja, institucije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, ali i zvaničnici kao što je prvi čovjek gradonačelnik prim dr Zijad Nišić i predsjednik Skupštine Siniša Milić nisu komentarisali obraćanje zastupnika iz Vlasti. 

Podsjećamo, Karamujić je progovorio na tački o izvještaju o radu Tužilaštva:

 

 

…da postoje naravno oni amnestirani i oni za štićeni, nedodirljivi. Je li ikad iko odgovarao za naručenoo od strane određenih nedodiljivih? Naručen terorizam, naručena likvidacija da bi zaštitili nečiji kriminal i nikad niko za to nije odgovarao.Ako se sjećate, ja ću to svakako potvrditi gdje treba, stavit ću se na raspolaganje i tužilaštvu i policiji. I ko je naručio. I koliko je platio. Ko je odnio pare. Šta je htio sa tim postići. Sve ću to objasniti. A nemojte me tjerati da se prvo obratim medijima, jer puno sam vremena šutio.Jer ako progovorim, neće biti po principu, tresla se gora rodio se miš”- završio je Karamujić nakon čijeg obraćanja je nastala totala tišina u skupštinskoj dvorani.

 

laramujicc

 Vezano za alarmantno obraćanje zastupnika Karamujića za sada nije se oglasila niti jedna institucija kao ni politički subjekat ali ni subjekt iz kojeg on dolazi Stranka za Bosnu i Hercegovinu koja između ostalog ima i gradonačelnika Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

 

Šta je onda sa "običnog" građanina!??

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com