Menu

Sutra u Brčkom predstava “Malo Blago” Istaknuto

 

U sklopu manifestacije “Proljeće u gradu 2022.” sutra će u brčanskom Domu kulture od 20 časova biti odigrana predstava “Malo Blago” u produkciji Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke.

 

Predstava „Malo Blago“ govori o tri generacije žena u jednoj porodici i njihovoj borbi sa (ne)svakodnevnim nedaćama na jedan duhovit i komičan način, saopštili su iz Gradskog pozorišta Jazavac. U predstavi igraju Nataša Ivančević, Slađana Zrnić i Belinda Božičković.

 

Ovo je najnagrađivanije predstava Gradskog pozorišta Jazavac i jedna od nadugovječnijih predstava pozorišta koja je premijerno izvedena u oktobru 2016. godine.

 

Pored brojnih redovnih gostovanja, predstava je igrana i na mnogobrojnim festivalima na kojim je i nagrađivana. Takođe, ova predstava je više puta izvođena u sklopu programa za borbu za ženska prava.

 

Izvor: Radio Brčko

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com