Menu

7. Internacionalni tuning show District edition 2023 Istaknuto

SOUNDMATER tim Vas poziva na 7. internacionalni Tuning show koji ce se odrzati 03.09.2023.godine na lokaciji (parking CIPS) sa pocetkom u 10:00h

Ovu manifestaciju posjecuju takmicari sa balkana pa i šire te se ocekuje veliki broj takmicara kao i prethodnih godina

 

Manifestacija je bazirana na izlozbi modifikovanih automobila te svi prisutni posjetioci mogu da pristupe prezentaciji vozila koja nisu serijska, vozila u koje su vlasnici ulozili dosta novca i vremena kako bi izledala drugacije od ostalih. 

Takodje pored izlozbe modifikovanih vozila moci cete pristupiti takmicenju u jacini audio sistema u vozilima gdje se takmicari paralelno jedan pored drugog "naglasavaju" muzikom. 

 

Takodje da bi sve to upotpunili napravili smo i zanjimljive drustvene igre kako za klubove koji budu dosli tako i za posjetioce, te ce najbolji biti nagradjeni. 

 

Napominjemo da je ova manifestacija drustvenog karaktera gdje ce svi zainteresovani posjetioci a i takmicari moci razmjeniti misljenja, iskustva i ideje sa vlasnicima vozila. 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com