Menu

Šarović: SDS će tražiti poništavanje izbora u Doboju Istaknuto

Mirko ŠarovićPredsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je danas da će ta stranka tražiti poništavanje izbora u Doboju "jer tamo vlada potpuno bezakonje".

 

 

Izrazio je nadu da će i druge političke partije imati sličan stav i da će zajedno učiniti sve kako bi spriječili one koji žele na nezakonit način oteti izbornu volju građana.Šarović je rekao da očekuje da će institucije, Centralna izborna komisija i opštinske, kao i gradske izborne komisije, biti na visini zadatka i pokazati da su jači od kriminala koji u nekim sredinama kontroliše izborne procese.Istakao je da je situacija dramatična u nekoliko sredina, te da je SDS uputio više prigovora i žalbi na odvijanje izbornog procesa."Posebno je dramatično u Doboju, gdje se okupljaju građani. Nepravilnosti su evidentirane u Trebinju, Zvorniku, Banjoj Luci i u Istočnom Sarajevu. Evidentiran je veliki broj kršenja Izbornog zakona i onemogućavanja svih akreditovanih posmatračima da učestvuju u biračkom procesu", rekao je Šarović, prenose Nezavisne.com.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com