Menu

Vijeće Stranke za BiH Brčko: Članovi zvanično napustili Istaknuto

Vijeće Stranke za BiH Brčko distrikta BiH zadnjih dana u novim problemima jer članovi napuštaju isto, o čemu se već neko vrijeme sve glasnije piše u zvaničnoj viber grupi. Između ostalog, jedna od poruka iz grupe:

-Selam i pozdrav cijenjeni i poštovani članovi Vijeća SBH Brčko distrikt poštovani predsjedniče vijeća dr Nišiću, s obzirim da se vode nagađanja oko toga dali su Enesa i Amir Lišić napustili stranku želim da vas obavijestim da smo mi donijeli odluku da napuštamo SBH da vam pišem razloge možda neke zanima a nekima će to oduzeti vrijeme čitajući, ipak ću da napišem nešto malo kada smo mi pristupili stranci stranka je imala što bi rekli dušu i tu smo se našli baš zbog toga nikad ništa nismo tražili lično za sebe nismo nikog svog ugurali na budžet jer nismo hvala bogu imali potrebe sve što smo tražili je bilo samo za boljitak zajednice na suprot mnogi koji su ugurali mnoge svoje što narod kaže na budžet a i neka su drago nam je, samo moramo vam reći slušajte malo obični narod pa će te se iznenadit jer ova stranka je dobivanjem mjesta gradonačelnika dolaskom Iljazovića trebala da kotira visoko međutim sebičnošću naši visoki dužnosnika pada sve više u ponor, ali otom potom Amir i Enesa. svima vama mogu ponosno pogledat u oči a mnogi od vas sigurno nemogu čiste savjesti podgledat nama u oči. OSTAJTE NAM ŽIVO I ZDRAVO  -poruka iz viber grupe. 


Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com