Menu

5FA038EB 1C5B 431E AA22 C59B9442FCEF

Policija Distrikta tokom vikenda iz saobraćaja isključila 62 vozača i vozila Istaknuto

policajac-saobracajPripadnici Policije Distrikta tokom vikenda iz saobraćaja isključili 62 vozača i vozila, gdje je kod 21 vozača, kontrolom, utvrđeno da vozilima upravljaju pod uticajem alkohola.

 

KRIMINALITET:

 

- Tokom vikenda i praznika, Policija Brčko distrikta BiH nije zaprimila niti jednu prijavu o počinjenju krivičnog djela.

 

JAVNI RED I MIR:

 

- Pripadnici Policije su u navedenom vremenskom periodu obezbjedili sve vjerske, kulturne, sportske, tradicionalne i druge javne skupove koji su održani u distriktu i isti su protekli bezbjedno.

 

SAOBRAĆAJ:

 

- U izvještajnom periodu pripadnici Policije su izvršili uviđaj jedne saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi nije bilo povrijeđenih lica, a zabilježena je materijalna šteta nastala na vozilima.


- Tokom kontrole vozila i vozača u saobraćaju, pripadnici Policije su iz saobraćaja isključili 62 vozača i vozila, gdje je kod 21 vozača, kontrolom, utvrđeno da vozilima upravljaju pod uticajem alkohola, u 33 slučaja utvrđeno je da lica upravljaju vozilom prije sticanja prava na upravljanje, dok je u 8 slučajeva utvrđeno da vozači upravljaju vozilima kojima je istekla važnost registracije.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com