Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

vodoravni baner za 007

Hitan sastanak za spas Veleža sazvan za četvrtak, pozvana 83 političara i biznismena Istaknuto

velez mostarFudbalski klub Velež je u veoma teškoj situaciji, a čelnici kluba od kojeg su, čini se, svi digli ruke, pokušavaju na sve načine spasiti simbol hercegovačkog fudbala. Radna grupa koja je na čelu kluba od sredine januara je uputila poziv za hitan sastanak sa utjecajnim ljudima iz politike i biznisa iz Mostara i Hercegovine u cilju pronalaženja rješenja za posrnulog mostarskog giganta.

Podsjetimo, Rođeni su trebali odigrati prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice u sklopu Februarskog turnira, ali je susret otkazan.

Igrači nisu dobili plaće mjesecima i, ukoliko se ne pronađe rješenje, klubu prijeti gašenje.

U dopisu uglednim političarima i biznismenima, koji potpisuje vršilac dužnosti direktora Veleža Arman Zalihić, između ostalog stoji kako se treninzi ne održavaju te da je upitno i odigravanje susreta proljetnog dijela Premijer lige BiH.

Sastanak će se održati u četvrtak od 19 sati u restoranu Villa Neretva, a pozvane su 83 osobe. Spisak pozvanih možete pogledati u fotogaleriji.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com