Menu

BRČKO VODORAVNO

Brčko: „Hartmann & Mayer“ raspisao javni konkurs za srednje i osnovno obrazovanje odraslih Istaknuto

hartPristupite programu osnovnog i/ili srednjeg obrazovanja za odrasle u P.U. Centar za obrazovanje odraslih “Hartmann und Mayer” Brčko distrikt BiH, kako biste sigurno i kvalitetno ostvarili svoje planove za napredniju budućnost. Prekvalifikacije, dokvalifikacije, stručno usavršavanje i razvoj kompetencija od skora su dostupni i na prostoru regiona, tačnije u Brčko distriktu BiH.

Budite polaznik jedinstvenog Centra za obrazovanje odraslih na Zapadnom Balkanu i steknite priznate diplome od akreditovane ustanove koje će pored službenih jezika biti izdate i na njemačkom jeziku, te kao takve konkurentne kako na domaćem tržištu, u zemljama Zapadnog Balkana tako i šire.

 

Pored renomiranih i pomno odabranih preko 40 partnerskih firmi i ustanova, kod kojih se izvodi praktična i stručna nastava, na kojoj je i stavljen akcenat, sigurno i uspješno do sticanja željenog zvanja, pratiti će Vas i pružati Vam potporu stručni saradnici – vrhunski predavači, njih preko 70, svi sa višegodišnjim iskustvom.

 

Samo kod nas, dok stičete željene kvalifikacije možete istodobno koristiti i pogodnosti za naše polaznike te pristupiti kursevima njemačkog jezika, koji su namjenski osmišljeni za odrasle polaznike. Posebno ističemo besplatno članstvo svim našim polaznicima u ALUMNI Centru za karijerno usmjeravanje, mobilnost radnika i razvoj kompetencija koji će Vam olakšati da već u toku pohađanja nastave dođete do željenog posla.

 

Ne oklijevajte, prijavite se već danas i osigurajte si priznate kvalifikacije i konkurentnost na tržištu rada.

 

konk 6konk 6konk 6konk 6konk 6konk 6

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com