Menu

BRČKO VODORAVNO

BiH - Iran od 18 sati: Povratak Zmajeva na Koševo nakon sedam godina Istaknuto

zmajeviuuuReprezentacija Bosne i Hercegovine danas će na stadionu "Asim Ferhatović Hase" od 18 sati igrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Irana, a na portalu Klix moći ćete pratiti tekstualni prijenos meča iz Sarajeva.

 

 

 

17:15 - Stigli su nam početni sastavi. Selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević očekivano će izvesti kombinovan sastav u kojem će šansu dobiti čak tri debitanta u državnom dresu - Josip Ćorluka, Amar Rahmanović i Irfan Hadžić.Od prve minute igrat će Burić, Ćorluka, Kovačević, Saničanin, Nastić, Lončar, Pjanić, Rahmanović, Tatar, Hadžić i Gojak.
Iran će meč početi u sastavu: Abedzedeh, Moharrami, Khalilzadeh, Pouraliganji, Hajsafi, Kanaanizadegan, Mohammadi, Gholizadeh, Kaveh, Amiri i Nourollahi.17:00 - Poštovani čitatelji portala Klix.ba, dobrodošli na tekstualni prijenos meča između reprezentacije Bosne i Hercegovine i Irana. Utakmica počinje u 18 sati, a igra se na stadionu "Asim Ferhatović Hase" prvi put nakon sedam godina.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com