Menu

vodoravno

Incident na Palama: Muškarca ubacili u vozilo, pitali za koga je glasao pa mu izbili dva zuba Istaknuto

pol rJedan muškarac je danas fizički napadnut u naselju Stanica Pale i izbijena su mu dva zuba, potvrđeno je u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Iz policije su naveli da je on u 12:20 sati bio u naselju Stanica Pale kada se pored njega zaustavilo nepoznato vozilo bijele boje u kojem je bilo više osoba."Pitali su ga za koga će da glasa i ubacili u vozilo. Nakon toga ga je jedna od osoba u automobilu, koje je poznato oštećenom, stisnutom pesnicom udarila i izbila dva zuba. Zatim su ga izbacili iz vozila", kažu u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.Napadnuti je potom došao u Policijsku stanicu Pale i oko 14:45 sati prijavio slučaj.Operativnim radom policijski službenici su pomenuto vozilo uočili ispred kancelarija DNS-a na Palama, u Ulici Srpskih ratnika.Policija traga za napadačem, a po pronalasku, kako navode, bit će lišen slobode i izvršen uviđaj.O svemu je obaviješten i tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.Srna nezvanično saznaje da se traga za Kostom Pandurevićem koji je od ranije poznat policiji, a da je oštećeni Aleksandar Klačar.

 

(klix)

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com