Menu

78A4A43D ED58 48C1 9351 A8066C627740

Pogledajte kako je izgledao emotivni susret Džeke i malog navijača Rome (VIDEO) Istaknuto

dz7Roma je na društvenim mrežama objavila emotivni susret kapitena Edina Džeke i dječaka Davida čiji je video prije nekoliko sedmica postao viralni hit.

 

 

Mališan je za novogodišnje praznike dobio dres Edina Džeke, a njegova radost zabilježena je na videosnimku i brzo je osvojila srca svih ljubitelja sporta.Nakon što je David izrazio želju da upozna Dijamanta Džeko mu je jučer ispunio san. Dječak je u pratnji oca i Romine maskote Romola ušetao u klupski kamp, a tamo ga je dočekao naš nogometni as.


Edin ga je potom srdačno zagrlio, a dječaku je trebalo malo vremena da se od silnog uzbuđenja pribere i opusti. Dijamant mu je potom poklonio dva dresa - jedan za odrasle i drugi veličine prikladne za Davidov uzrast, a potom ga je potpisao uz posvetu "za mog prijatelja".Kako je otkrio njegov otac, kad se vratio kući, David je odmah obukao dres koji mu je Džeko poklonio i zaigrao je PlayStation sa svojom omiljenom ekipom Romom.Edin Džeko stigao je u Rim u augustu 2015. godine i postao je klupska ikona i treći najbolji strijelac Rome svih vremena sa 114 golova.

 

Video - https://twitter.com/i/status/1346396893723713541

 

(KLIX)

 

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com