Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Muškarac priveden sa 2,34 promila alkohola u krvi pa demolirao sobu za pritvorenike Istaknuto

 

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, jučer su u popodnevnim satima uhapsili osobu inicijala B.I. iz Doboja, zbog počinjene povrede člana 24. (Ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru RS-a.
Kako je navedeno u saopćenju MUP-a RS, izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je uhapšena osoba imala 2,34 promila alkohola u krvi.

"Za vrijeme boravka u sobi za pritvorenike, navedena osoba je iščupala metalni sudoper iz zida i tiple kojima je metalni krevet bio pričvršćen za zid, a metalnim dijelom koji je otpao sa sudopera oštetila je zid u spomenutoj sobi. Obavljena je istraga i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, navodeći da navedeno djelo ima obilježja krivičnog djela (Oštećenje i oduzimanje tuđe imovine)", navedeno je iz MUP-a RS.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com