Menu

DupleGige 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

Vodoravni GIF

Storm Gym Brčko: Dva zlata i četiri srebra na turniru Grand Prix Ilidža Istaknuto

 

Klub borilačkih sportova “Storm Gym” Brčko 5. juna je učestvovao na međunarodnom kickboxing turniru “Grand Prix Ilidža”, na kojem je nastupio sa 5 takmičara u disciplinama LOW KICK i KICK LIGHT i ostvario super rezultat, saopšteno je jutros iz ovog Kluba.

 

Zlatne medalje osvojile su Doris Živković (kategorija do 60 kg, LOW KICK) i Arnela Lišić (kategorija do 55 kg, LIGHT CONTACT), koja je u istoj disciplini (do 60 kg) osvojila i srebro. Srebrnim medaljama okitili su se još: Aldin Brodlić (kategorija do 69 kg, LIGHT CONTACT), Muhamed Ibrišimović (kategorija do 79 kg, LIGHT CONTACT) i Aljbon Dačaj (kategorija do 89 kg, LIGHT CONTACT).

 

“Na turniru je bilo oko 450 takmičara iz 5 zemalja. Takmičari su odradili dobro mečeve i što me najviše raduje njihova kondiciona sprema. Izdvojio bih na ovom turniru Doris Živković koja je prvi put nastupila u ringu u disciplini LOW KICK i ubjedljivo slavila sa 3:0. Za Storm Gym nema odmora jer nas uskoro očekuju novi turniri”, kazao je u izjavi za Sportal.ba predsjednik Kluba Vedad Mulaomerović.

 

Izvor: Sportal.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com