Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 3532

Najavljen izbor članova Skupštine Privredne komore Brčko Istaknuto

 

Izbor članova Skupštine Privredne komore Brčko distrikta BiH zakazan je za utorak, 26. oktobra, najavljeno je iz Komore. Privredni subjekti koji su članovi Privredne komore zaključno sa 22. oktobrom imaju pravo da budu izabrani i da učestvuju u biranju, stoga iz brčanske komore pozivaju zainteresovane subjekte koji još nisu članovi, da se učlane i time iskoriste svoje pravo za izbor članova Skupštine.

 

Sve potrebne informacije u vezi sa članstvom i izborima dostupne su putem emaila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na brojeve telefona: 049/216-116 i 049/211-999.
Privredna komora Brčko distrikta BiH je u prethodnom periodu aktivno radila na aktivnostima koje predstavljaju glas brčanskih privrednika. Takođe, proširen je angažman na projektima, kao što je GIZ-ov “HelpDesk for Business entities”, projekat koji je u fazi realizacije Značaj komore se posebno ogledao u pandemiji kada je uspješno organizovana i sprovedena vakcinacija zaposlenih iz kompanija članica komore.

 

Više informacija: Privredna komora Brčko distrikta BiH, tel: 049 216 116

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com