Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Meggle proizvodi za sve štićenike SOS Dječijih sela Istaknuto

 

Povodom predstojećih praznika, kompanija Meggle BiH je obradovala sva SOS Dječija sela u BiH sa ukusnim, zdravim i svježim Meggle proizvodima.

 

Svoju društvenu odgovornost i brigu za zajednicu kompanija Meggle BiH je u prethodnim godinama pokazala nebrojeno puta pružajući pomoć i podršku različitim udruženjima, ustanovama i projektima koji su od društvenog značaja, posebno onim koji nose humanitarni predznak.

 

"Meggle je naš dragi donator, ovo nije prvi put da nam doniraju proizvode i naravno da ih sa radošću prihvatamo. Hvala mnogo upravi kompanije Meggle", poručili su iz SOS Dječijih sela.

Donacija je uručena u Sarajevu i Gračanici nakon čega će proizvodi biti distribuirani i na ostale programske lokacije (Mostar, Goražde, Srebrenica i Tuzla).

 

Kao i do sada, svoju sreću i uspjeh Meggle dijeli sa lokalnom zajednicom uz najljepše novogodišnje želje za sve Bosance i Hercegovce.

 

Izvor: Radio Sarajevo

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com