Menu

3ADA5CFC 6269 428B 9E24 2043DE95EE10HEINNER 702X90

Zločin u Lukavcu: Ubijen ispred garaže, ubica u bjekstvu Istaknuto

 

Hamdija Mujić (52) iz Lukavca ubijen je juče ispred garaže u ovom gradu, a policija traga za ubicom ili više njih, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

 

Admir Arnautović, portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, rekao je da je juče oko sedam sati ispred garaže koju je koristio, pronađen je Mujić, u besvjesnom stanju, sa povredama na glavi i gornjem dijelu tijela.

 

"Još nije poznato čime su te povrede nanesene. Izdata je naredba za obdukciju tijela preminulog kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti", rekao je Arnautović za "Nezavisne novine".

 

Nakon pronalaska, Mujić je prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje je, prema riječima Arnautovića, nekoliko sati kasnije preminuo.

 

"Uviđaj su po nalogu tužioca juče obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a Tuzlanskog kantona", rekao je Arnautović.

 

 

Izvor: Nezavisne

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com