Menu

5FA038EB 1C5B 431E AA22 C59B9442FCEF

Gledajte Svjetsko na Moja TV! Istaknuto

 

Direktan prijenos mečeva za najpoželjniji nogometni trofej svim ljubiteljima "najvažnije sporedne stvari na svijetu" u našoj zemlji osigurali su BH Telecom i BHRT.
Grupna faza takmičenja je počela utakmicom između reprezentacije domaćina SP i najbolje momčadi Ekvadora.

 

Moja TV korisnici uživo će moći pratiti 12 utakmica iz grupne faze, od kojih su čak po dvije utakmice Brazila i Španije, po jedna Francuske, Engleske, Argentine, Portugala, Nizozemske...
BH Telecom će putem MY TV-a prenositi uživo i četiri susreta osmine finala, te dva susreta četvrtfinala. Neki od tih susreta već sada se najavljuju kao pravi spektakli, poput Njemačka -
Belgija, Španija - Belgija, Nizozemska - Engleska, Argentina - Engleska, Francuska - Engleska...

 

Sve utakmice koje će biti uživo na MY TV-u bit će naknadno emitirane i na BHT1 istoga dana. Utakmice emitovane na MY TV servisu će se prenositi i putem Moja webTV.
To je prilika za sve koji nisu korisnici Moja TV usluge da na jednostavan način, online izvrše aktivaciju usluge i uživaju u nogometnoj groznici koja se godinama iščekuje.
Dodatno, mogu iskoristiti i akciju za nove i postojeće korisnike na optičkim mrežama u kojoj za 1 KM mogu imati Moja TV pakete sa internetom brzina do 1Gb/s u svom domu, uz uštede
do 473 KM! Ukoliko u osmini finala ili četvrtfinalu budu Srbija ili Hrvatska, ta utakmica će se emitovati na BHT 1 kanalu, a Moja TV će uzeti drugi termin u tom danu.

 

Svi Moja TV korisnici moći će ekskluzivno uživo gledati sljedeće utakmice:

 

 

Na MY TV servisu i na Moja webTV Moja TV korisnici mogu pratiti i Preview series kojim se predstavljaju sve reprezentacije učesnice, ceremoniju otvaranja i zatvaranja Svjetskog prvenstva, highlightse dana, te već spomenutih 18 ekskluzivnih utakmica.

 

Nogometnu groznicu koja je zahvatila milione gledatelja širom svijeta u BiH donosi Moja TV i BHT1!
Podsjećamo da su BH Telecom i BHRT osigurali medijska prava na emitiranje svih utakmica nogometne/fudbalske reprezentacije BiH u periodu 2022-2028., čime su osigurali da ljubitelji bh fudbala više nikada ne propuste bodriti tim u bojama svoje zemlje.

Sport za sve!

 

Moja priča. BH Telecom.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com