Menu

Princ iz Eleja 550x50

11 Edo Maajka osvojio Porina za najbolji hip-hop album godine, nastupom oduševio publiku Istaknuto

IMG 6195Reper Edo Maajka sinoć je nastupao na 30. dodjeli nagrada Porin u Hrvatskoj, gdje je prisutne oduševio svojim nastupom, a nakon toga dobio je i nagradu za najbolji hip hop album godine.

Na scenu "Porina" u zagrebačkom Boćarskom domu ušetao je s pozitivnom energijom, gdje je pozdravio prisutne i pitao ih jesu li dobro. On je ovom prilikom nastupao s pjesmom "I like to dance", koju je snimio 2021. godine, a inače je izvodi s reperima Vojkom V i Budom.

Međutim, ovaj put na sceni pridružio mu se samo reper Buda. No, to nije bio razlog da ne naprave sjajnu atmosferu na samom početku dodjele ovih prestižnih muzičkih nagrada u Hrvatskoj.
Njihov energični nastup upotpunila je i filharmonija koja se nalazila pored scene. Odmah nakon njega uslijedio je nastup i repera Hiljsona Mandele.
Podsjećamo, Edo Maajka je sa svojim albumom "Moćno" bio nominiran u kategoriji za "Najbolji album hip hop glazbe" zajedno sa grupom Tram 11 s albumom "Jedan i jedan" te reperom Hiljsonom Mandelom s albumom "Mandela effect".

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com