Menu

SEZONSKO SNIŽENJE U FISU - ZA LJETNO OSVJEŽENJE Istaknuto

Ove godine, ljetno sezonsko sniženje u FIS-u je apsolutno osvježenje! 

Početak sezonskog sniženja u prodajnim centrima FIS obilježili su popusti do odličnih 50% na odjelima tekstila i obuće, što će sigurno oduševiti sve pratitelje modnih trendova ali i ljubitelje kvalitetne i klasične konfekcije.

Ovogodišnja ženska kolekcija nam je donijela proljetnu svježinu ali i pravu ljetnu eksploziju boja. Mozaik uzorci u višebojnim kombinacijama, cvijeće koje se nosi apsolutno na svemu - od krupnih print uzoraka do sitnog cvijetnog dezena u vintage stilu koji nam se posljednjih godina vraća na velika vrata.

Muška kolekcija  klasičnih  krojeva,  neutralnih ili tamnih tonova mix je casual, sporty i urban street  elemenata koji dominiraju i postavljaju ovosezonske standarde - jednostavnost i prirodni materijali  za sve outfite i za sve prilike.

Sezonsko sniženje je idealna prilika za uloviti poneki  klasik koji uvijek rado kupujemo obzirom da se može kombinirati i nositi tokom cijele godine i u različitim prilikama.. Pri tome mislimo da obavezno na svoj spisak stavite i dobar par traperica ili neki drugi komad jeans klasika. Traperice su modna baza i muškog i ženskog ormara.

Ljetno sezonsko sniženje je prava prilika da nabavite potrebni aksesoar za ljetovanje i sve to po sniženim cijenama, a još u toku ljetne sezone! 

Na sniženju možete pronaći plažni program, bazene i opremu za bazene kao i roštilje, pribor za roštiljanje, rashladne torbe i frižidere . Izdvajamo i klima uređaje i ventilatore da ljetno cooliranje bude još bolje!

Iako se sezonska sniženja uglavnom vezuju za kupovinu odjeće i obuće i aksesoara sezonsko sniženje u FIS-u nudi bogati vrtni program i opremu za uređenje doma. Sezonska sniženja su odlična prilika da uštedite na uređenju koje ste svakako planirali u dogledno vrijeme, iskoristite ih!

Na sniženju su vrtni namještaj, ljuljačke, tende, suncobrani, vrtnu rasvjeta, te sve za uređenje i uljepšavanje balkona, terasa, vrtova i okućnica - vrtne dekoracije, igračke i jošmnogo toga.

Sezonsko sniženje je u toku, posjetite prodajne centre FIS i ne propustite da uživate u super popustima.

hhhhhhhh rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dddddddddddddddddddddd -->

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com