Menu

Princ iz Eleja 550x50

Ponedjeljak, 08 April 2024

CIKBiH: Izborna administracija je nezavisna i nepristrasna u svom radu

  • Objavljeno u Brcko

Reagirajući na Informaciju Vlade Republike Srpske objavlјenu na službenoj web stranici, 6. aprila, kojom se pozivaju članovi organa za provođenje izbora iz RS-a da podnesu ostavke, iz Centralne izborne komsije Bosne i Hercegovine naglašavaju da su sve izborne komisije, kao i birački odbori, dužni postupati nezavisno i nepristrasno, poštovati Ustav i zakone Bosne i Hercegovine, te vjerno i savjesno obavlјati dodijelјene dužnosti. 

Više...

Visoka delegacija Ujedinjenog Kraljevstva boravila u posjeti Policiji Brčko distrikta

  • Objavljeno u Brcko

U prvoj službenoj posjeti Policiji Brčko distrikta BiH danas je boravila visoka delegacija Ujedinjenog Kraljevstva koju je predvodio lord Stjuart Pič, specijalni izaslanik premijera za Zapadni Balkan u čijoj je pratnji bio ambasador Džulijan Rajli, a koji su se sastali sa šefom Policije Brčko distrikta BiH, Goranom Pisićem i njegovim zamjenikom Senadom Jašarevićem.

Više...

Zvaničnici Distrikta sastali se s visokim predstavnikom za BiH i predstavnicima Ujedinjenog Kraljevstva u BiH

  • Objavljeno u Brcko

Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine prim. dr. Zijad Nišić, njegov zamjenik dr. Anto Domić i zamjenik predsjednika Skupštine Brčko distrikta BiH Ivo Filipović danas su se u Brčkom u Vijećnici sastali s visokim predstavnikom u BiH Christianom Schmidtom, ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH Julianom Reillyem i lordom Stuartom W. Peachom, specijalnim predstavnikom premijera Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije za Zapadni Balkan. 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com