Menu

3ADA5CFC 6269 428B 9E24 2043DE95EE10HEINNER 702X90

Policija Distrikta: I ove godine ljetna policijska škola Istaknuto

poliSvjesni uloge mladih u društvu, a posebno u izgradnji pozitivnog sigurnosnog ambijenta i slijedeći svoja programska opredjeljenja, posebno kada je u pitanju jačanje saradnje sa zajednicom, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i ove godine priprema održavanje ljetne policijske škole, posebne programske aktivnosti koja omogućava proširivanje znanja o sigurnosti, sistemu sigurnosti i ulozi različitih aktera u sistemu sigurnosti.

 

 

Ovogodišnja ljetna policijska škola će biti održana u Brčkom u periodu, od 29. do 31. augusta 2018. godine i biće provedena u saradnji sa Vladom Brčko distrikta BiH, Crvenim krstom/križom Brčko distrikta BiH, Misijom OSCE-a u BiH i uz podršku pojedinih privatnih subjekata sa područja Brčko distrikta BiH.

 

Na internet stranici Policije Brčko distrikta BiH je oglašen poziv za prijavljivanje učešća na ljetnoj policijskoj školi i shodno tome pozivju sve zainteresovane da se informišu o učešću u ljetnoj policijskoj školi, prijave svoje učešće i učestvuju u aktivnostima ovogodišnje ljetne policijske škole.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com