Menu

78A4A43D ED58 48C1 9351 A8066C627740

Zastava ispred američkog veleposlanstva u Sarajevu spuštena na pola koplja Istaknuto

 

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini objavilo je da je u čast nastradalih policajaca koji su osiguravali zgradu Kongresa, ali i u čast svih drugih američkih policijskih službenika, zastava ispred ovog diplomatskog predstavništva spuštena na pola koplja.

-U čast policijskih službenika Kapitola, Briana D. Sicknicka i Howarda Liebengooda, kao znak poštovanja prema njihovoj službi i požrtvovanosti, te u čast svih policijskih službenika Kapitola i agencija za provedbu zakona širom Amerike, američka zastava bit će spuštena na pola koplja do zalaska sunca, 13. siječnja 2021. godine, objavljeno je na Facebook stranici Veleposlanstva SAD-a u BiH.

Sicknick je umro od ozlijeda zadobijenih u neredima u srijedu. Srušio se nedugo nakon povratka u svoj odjel i umro u četvrtak navečer u bolnici. Naknadno je priopćeno da je preminuo i policajac Howard Liebengood, ali nije potvrđeno je li njegova smrt povezana s nasilnim događanjima ispred i unutar zgrade Kongresa.

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com