Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Virtualni dan otvorenih prozora na fakultetima eMPIRICA Brčko i eMPIRICOM Tuzla Istaknuto

 

Dragi maturanti i svi budući studenti, ukoliko birate studij i svoj profesionalni put u oblasti informacijsko-komunikacijskih tehnologija, odabirom jednog od IT studijska programa na fakultetu Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom ili na fakultetu Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli možete steći znanja za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada.

 

90% naših diplomanata se zaposle u struci već tokom studija ili unutar 3 mjeseca po diplomiranju, stoga nam se pridružite na Virtualnom danu otvorenih prozora u
četvrtak, 17.06.2021. godine sa početkom u 11:00 sati, te saznajte sve što vas zanima o studiju i budućoj karijeri.

 

Virtualni dan otvorenih prozora organizujemo ONLINE UŽIVO, tako da možete učestvovati iz svoje sobe, iz kafića, sa plaže, kroz prozor našeg Cisco WebEx
konferencijskog sistema.

 

U ugodnom razgovoru sa upravom, nastavnim osobljem, asistentima i bivšim studentima dobit ćete odgovore na pitanja poput:
 Zašto upisati fakultete eMPIRICA u Brčkom ili fakultet eMPIRICOM u Tuzli?

 Što ćete naučiti na studiju?

 Koja su to potrebna znanja i vještine s kojima ćete nakon završenog studija biti konkurentan na globalnom tržištu rada?

 Za koje poslove na globalnom tržištu rada vas pripremamo?

 Koji su to poslodavci koji zapošljavaju naše studente već tokom studija?

 

Pridružit će nam se i gosti, poslodavci iz IT industrije, sa kojima sarađujemo i koji zapošljavaju naše studente.

 

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme slanjem prijavnog obrasca sa https://bit.ly/3w5cZnN?fbclid=IwAR1Np8WSamBEc1nxOJYJ5CMdVJDYLhkmeKaFLtQvGvSyOSr-2WsV1X4H7Os i saznajte sve što vas interesuje o vašem budućem fakultetu i studiju!

 

Više informacija na www.empirica.ba, www.empiricom.ba ili putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com