Menu

5FA038EB 1C5B 431E AA22 C59B9442FCEF

Do kraja mjeseca bit će postavljena dekorativna rasvjeta Istaknuto

 

Radnici Javnog preduzeća „Komunalno Brčko“ završiće do kraja mjeseca sa obnavljanjem i postavljanjem dekorativne novogodišnje rasvjete po glavnim gradskim trgovima i ulicama u Brčkom, saznali smo od portparola ovog preduzeća Suada Burića.

 

On je istakao da je ovo preduzeće prošle godine nabavilo novu dekorativnu rasvjetu ali da je u planu da se i ove godine nabavi još nekih elemenata kako bi se dekorativna rasvjeta upotpunila.

 

Suad Burić pozvao je sve građane Distrikta da ukrašavanjem svojih objekata i dvorišta daju svoj doprinos novogodišnjem dekorisanju grada.

 

Dekortaivna rasvjeta se na nekim svijetiljkama ne skida tokom cijele godine i stoji kao ukras zbog toga što je jeftinije da bude postavljena nego da se svake godine angažuju radnici na njenom skidanju i postavljanju, saznali smo iz JP „Komunalno Brčko“.

 

Izvor: Radio Brčko

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com