Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

Frizer oduševio potezom tokom šišanja djevojke oboljele od karcinoma Istaknuto

Frizer

 

Emotivni snimak objavljen na Twitteru pokazuje frizera koji dok djevojci oboljeloj od karcinoma brije glavu, odlučuje u znak solidarnosti učiniti isto i sa svojom kosom.

 

Na društvenoj mreži Twitter podijeljen je snimak djevojke koja se bori s karcinomom i dolazi frizeru kako bi u potpunosti ošišala kosu.

 

Dok djevojka grca u suzama, frizer je pokušava utješiti, a potez koji je napravio nakon toga oduševio je mnoge. Grleći je jednom rukom, drugom je odlučio obrijati i svoju kosu u znak podrške.

 

Djevojka se na početku iznenadila zbog poteza, a potom mu je uzvratila zagrljaj.

 

"Niko se ne bori sam! On je ošišao svoju kosu u znak solidarnosti s djevojkom oboljelom od raka", navodi se u opisu videa koji je objavljen na stranici Good News Movement.

Srceparajući snimak izazvao je niz emotivnih komentara, a video je na Twitteru pregledan 11 miliona puta.

 

"Empatija i suosjećanje su veliki iskazi ljubavi. Aplauz za ovakvu reakciju. Veličanstvena podrška", pisalo je u jednom od komentara korisnika koji su hvalili potez frizera.

 

No one fights alone! He shaves off his own hair in solidarity with a cancer patient. pic.twitter.com/1sjLKKjnHO

— GoodNewsMovement (@GoodNewsMVT) January 15, 2023

 

Izvor: klix

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com