Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 3532

Jedino Gradonačelnik Nišić čestitao Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara Istaknuto

Poštovani,

Čestitajući vam 12. maj – Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara u ime Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i u svoje lično, uvažene medicinske sestre i i tehničari vjerujem da i ovom prilikom izražavam veliku zahvalnost svih stanovnika distrikta Brčko za požrtvovanje koje svakodnevno činite prema najosjetljivijoj populaciji, našim bolesnim sugrađanima.

Vi ste jedna od najplemenitijih profesija na svijetu, najbrojnija grupa zdravstvenih radnika koja svojim nevjerovatnim doprinosom, obrazovanjem i radom nesumnjivo omogućavate održavanje zdravstvenog sistema.

Hvala svim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima na humanosti požrtvovanosti i profesionalnom odnosu, koje svakodnevno pokazujete pomažući bolesnima i nemoćnim.

Drage moje kolege, želim vam da i ubuduće nastavite sa časnim obavljanjem posla, onako kako ste to bezbroj puta i do sada pokazali u najtežim situacijama.

Sretan vam Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara!

                                                                         Gradonačelnik

  prim.dr Zijad Nišić

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com