Menu

IMG 6772

Kad izabereš pogrešnu kremu a kreneš na konkurs!? Istaknuto

Prije samo nekoliko dana redakcija Portala “TIMES.BA” objavila je tekst kako Zamjenik Pravobranioca Pravobranilaštva Brčko distrikta BiH Miroslav Sajlović krade kremu za sunčanje u supermarketu Bingo u Brčkom.

Nakon ove objave naše redakcije ni Pravobranilaštvo ali ni Zamjenik Pravobranioca Brčko distrikta BiH Miroslav Sajlović nisu demantovali naša pisanja kada je u pitanju krađa kreme za sunčanje.

 

IMG 6646

Ovom prilikom Redakcija portala “TIMES.BA” objavljuje video snimak nadzornih kamera do kojih smo došli putem svojih anonimnih izvora a koji dokazuje kako je Zamjenik Pravobranioca Pravobranilaštva BiH Miroslav Sajlovićukrao Kremu za sunčanje u supermarketu Bingo.

Na snimku je vidljivo kako zamjenik pravobranioca Miroslav Sajlović u trenutku kada se približava kasi, laganim pokretom ruke jednu od dvije kreme koje se nalaze u njegovim rukama spušta u kesu koju je nosio uz sebe. Nakon toga vidljivo je da je uposlenica na kasi otkucala i naplatila samo jednu kremu za sunčanje.

Mjesečnaa plata zamjenika pravobranioca BD BIH Miroslava Sajlovića

No ono što je još interesantnije je nezvanična informacija do koje je došla redakcija našeg portala putem svojih izvora koji su bliski Tužilaštvu BD BIH a to je da je ovih dana na kolegiju Tužilaštva Brčko distrikta BiH jedan od tužioca ustao i pitao “Hoćemo li pokrenuti nešto po pitanju pisanja lokalnih medija o krađi kreme za sunce od strane uposlenika Pravobranilaštva BD BiH?” Na što je kako izvor tvrdi Javni Tužilac Zekerija Mujkanović samo kratko kazao “Nećemo”!

Ovi navodi se mogu vrlo lahko provjeriti putem zapisnika ili audio snimka ukoliko postoji isti zabilježen na sastanku Tužilaštva Brčko distrikta BiH.

No nadamo se da će se i Policija ali i Tužilaštvo BD BIH javno oglasiti povodom ove afere u kojoj je nevjerovatno da zamjenik pravobranioca BD BIH krade kreme za sunce po supermarketima u Brčko distriktu BiH. Ukoliko isti krade van svog radnog mjesta pitamo se onda da li to isto radi i na radnom mjestu građanima Brčko distrikta BiH!

Podsjećamo osnovica mjesečne plata zamjenika pravobranioca BD BIH Miroslava Sajlovića iznosi 3,739.32 KM no sa minulim radom, dnevnicama, toplim obrokom i regresom plata dostiže blizu 4.500 KM. No izgleda da ni to nije dovoljno kako bi se priuštile dvije kreme za sunčanje…

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com