Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 3532

Četvrtak, 16 Novembar 2023

Gradonačelnik Nišić posjetio STARfest u Sarajevu

  • Objavljeno u Brcko

Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine prim. dr. Zijad Nišić, posjetio je drugi po redu STARfest u Sarajevu, festival posvećen razvoju karijere, vještina i zapošljavanja mladih u Bosni i Hercegovini, kome su bili nazočni i 100 mladih iz Brčkog.

Više...

Razotkrivena mreža lažnih Facebook profila,stranica i botova

  • Objavljeno u Brcko

Iako već duže vrijeme Politička stranka SDA je na udaru kritike jer im se pripisuje kampanja na društvenim mrežama koje vode botovi i lažni profili. Cilj ove nazovimo kampanje bio je da se blate svi SDA oponenti kako bi se otkrile privatne i najintimnije životne neprijatnosti. A sve s ciljem kako bi se vrijeme izazvao sram i neprijatnost SDA oponenata koji na bilo koji način kritikuju ili izražavaju neko nezadovoljstvo kada su u pitanju članovi i rukovodioci SDA BiH.

Više...

Ruska organizacija pod sankcijama EU odlikovala Petra Đokića

  • Objavljeno u Brcko

Odlikovanje ministara u Vladi Republike Srpske – Petra Đokića, Željka Stojčića te Srđana Perišića, savjetnika predsjednika ovog entiteta Milorada Dodika, priznanjem ruske agencije koja je pod sankcijama Evropske unije zbog podrške invaziji na Ukrajinu – prema dvojici stručnjaka predstavlja hibridne aktivnosti Kremlja u Bosni i Hercegovini.

Više...

U Bijeljini i Brčkom uhapšeno više policijskih službenika

  • Objavljeno u Brcko

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu su danas, u sklopu operativne akcije „Divič“, na području Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Bijeljine započeli pretrese poslovnih i stambenih objekata i pokretnih stvari na više lokacija u vezi 11 osumnjičenih osoba.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com