Menu

IMG 6772

Petak, 19 Maj 2023

AFERA KOMUNALNO BRČKO: Poništili Konkurs za Direktora kako ne bi prošao Admir Nuković!

  • Objavljeno u Brcko

Naime kako smo nekad i u ranijim tekstovima pisali odlazeći direktor “JP KOMUNALNO” Brčko Kemal Atić nije imao 5 godina radnog iskustva koji je konkurs zahtjevao. Kemal Atić je na mjesto V.D. direktora “JP KOMUNALNO” došao u aprilu 2019. godine kao kadar SBB-a, da bi kasnije postao kadar SDP-a koji je kao i danas još i tada bio dio vlasti u Brčko distriktu BiH, no u to vrijeme zajedno ruku pod ruku sa brčanskom SDA koja danas čini dio opozicije a ne vlasti. 

Više...

Otvoren Javni poziv u sklopu BH ContentLab platforme

S ciljem prikupljanja što kreativnijih ideja za obogaćivanje kvalitetnog i ekskluzivog domaćeg serijskog sadržaja, za sve zainteresovane objavili smo usmjereni Javni poziv za prijavu projekata kojim se posebno potiče prijava igranih serija i filmova sa tematikom vezanom za ključna događanja iz različitih perioda bh. historije - od srednjovjekovne Bosne pa sve do danas, sa posebnim fokusom na historijske teme poput opsade Sarajeva i događaje iz odbrambeno-oslobodilačkog rata 92-95 i sl.).

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com