Menu

IMG 6772

Ponedjeljak, 08 Maj 2023

O5/ Dedeić zahvalan sudovima Distrikta na profesionalnom odnosu

  • Objavljeno u Brcko

IMG Pošto brčanski Sudovi nisu potvrdili optužnicu Tužilaštva Distrikta u akciji „Sistem“, koja je pokušala procesuirati navodno odgovorne u procesu zapošljavanja unutar brčanskog Zavoda za planiranje, projektovanje i razvoj, prvoosumnjičeni, direktor Zavoda Ismet Dedić je izrazio zadovoljstvo što Osnovni i Apelacioni sud Distrikta nisu uvažili, kako je istakao „montirane dokaze“, Tužilaštva.

Više...

Mirsad Đapo kroz saopštenje objasnio šta je uradio CIK izborna komisija

IMG Odluka Centralne izborne komisije BiH (CIK BiH) da zabrani kandidovanje 24 politička subjekta na slijedećim izborima a među kojima se i nalazi politički subjekt Pokret za bolje Brčko-Đapo Mirsad (PBB_Đapo Mirsad) izazvalo je mnogo kontroverzi i pogrešnih komentara obzirom da meni kao fizičkom licu nije izrečena nikakva kazna pogotovo zabrana učešća na izborima. Dakle radi se o zabrani kandidiranja političke stranke koju sam predvodio na lokalnim izborima 2016. godine.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com